Me (Aslan ja Hatun) ollaan nyt äipän kans kyläilemässä täällä Turun liepeillä Täblä-koiran luona. Täblä on keskiaasianpaimenkoira niinkuin mekin, ja Aslanin siskopuoli. Täbyllä on sama isä kuin Aslanilla:)

Täblällä oli eilen synttärit, ja saatiin syödä possunsorkkia. Tää on siitä jännä paikka, että täällä on eläimiä, joihin me ei olla totuttu: Heppoja, poneja ja kissoja. Ne on meistä ihan hämäriä, ja skitsoillaan urakalla. Hatun taisi saada tänään pienen sähköiskun sähköpaimenesta, kun meni liian lähelle niitä kavio-heppuja. Kissoja me jahdataan täällä talon sisällä...Eilen oltiin niiden suhteen ihan cool, mut tänään tajuttiin, et mikä se kissa-koira-juttu on, meidänhän kuuluu jahdata niitä!

Oltiin tänään auton kanssa ojassakin, ja kaikkea. Tosi tapahtumarikas päivä. Ihan huippua oli se, kun käytiin Paimiossa kylässä yhdellä Simballa, se on Hatunin veli. Siellä oli sellaiset koiratreffit, ja siellä oli Simban lisäksi yhdet Heavy ja Pablo ja Gee. Se Gee sit taas on Hatunin sisko. Eli siellä oli Hatunin sisko ja veli. Ne oli aika kivoja.

Täs on pari kuvaakin...Tässä toinen täällä asuvista hepoista...Eiks oo aika hc?

Launkuviaaaaa032-1.jpg

Tässä on Aslan, Hatun ja Simba vikaks mainitun pihalla. Simba on toi, joka tulee kohti:

Launkuviaaaaa037.jpg