Aslan: Tässä on tapahtunut vaikka mitä. Aluks äippä piilotti Hatunin jonnekin, koska sillä oli juoksut. Luuli olevansa ovela, mutta Aamu oli vielä ovelampi. Sillä alkoi kans juoksut, eikä se kertonut äipälle mitään. Meni monta päivää, ennen kuin äippä tajusi jutun juonen, ja sitten lähti Aamukin hoitoon. Aamu on hoidossa ihan jossain tässä lähellä, ketuttaa, kun en tiedä missä. Muuten vois vaikka karata moikkaamaan sitä.

Urho: Olisitte nähnyt, kuinka naurettavalta toi 80 senttiä korkee ja yli 60 kiloinen möhköfantti näytti, kun se loikki Aamun ympärillä ja tökki sitä kuonollaan. Jätkä ei ees vielä tajua naisten päälle, se oli ihan pihalla, et jotain tässä pitäis tehdä, mutta mitä? Haha. Aamu painaa alle viis kiloa, että aikamoinen ihme, jos ne 2 olis jotain saanut aikaiseksi. No, multahan on kassit poistettu, eli mä en jaksa innostua juoksuisista nartuista. Ihan sama mulle, juoksut tai ei. Ihan rentouttavaa oikeestaan. Nimittäin eilenkin kun oltiin puistossa, ja meillä oli tapaaminen sellasen Peppi-nimisen keskarin kanssa, jolla oli juoksut alkamaisillaan, niin Aslanhan omi sen itelleen ja oikein vahti sitä meiltä muilta. Mä ja Hatun pyöriteltiin silmiämme ja leikittiin vaan. Osaa olla urpo jätkä.

Hatun: Äippä on niin käsi, ettei se osaa laittaa omaan blogiinsa kuvia. Niinpä se _pakotti_ meitä laittaa tänne meidän blogiin jotain tyhmiä vaalijuttujaan. Ihan niinku ketään kiinnostais. Tai ei toi eka oo vaalijuttu, vaan kansikuva jostain koulukirjasta tai jostain, minkä äippä kuvitti. Onneksi siinä kannessa on tanssiva koira, muuten en suostuis laittaa sitä kuvaa tänne. Ja vaalikorttia en laittais tänne _tod_ näytille, ellei siinä olis jotain niin kaunista kuvassa, kuin MINÄ.

Tässä se kirja:

ABC_opas.jpg

Ja tässä kortin etu- ja takapuoli. Onneks se ne on niin pieniä, ettei teksteistä saa mitään selvää, mutta mun kuvasta saa:

postikortti_etu.jpg

postikorttitaka-1.jpg

Mut nyt me keskitytään pikkasen tärkeempiin asioihin, eli lähetään kävelee kohti koirapuistoa. Toivottavasti siellä on joku muukin tähän aikaan.